Verzending & Retournering

Verzending

Bestel je op een werkdag dan verzenden we het product nog dezelfde dag, en heb je het (circa) 1 tot 2 werkdagen later op je deurmat. Voor al onze verzendingen maken we gebruik van PostNL :)

Gratis bezorging vanaf 125,-

Retournering

We hopen natuurlijk dat iedereen tevreden is met zijn aankoop en niemand zijn schoenen retour wilt sturen, maar mocht dit toch het geval zijn dat vindt je op deze pagina hoe je schoenen gekocht op isshoe.store kunt retourneren. 

Je hebt vanaf de verzenddatum 14 dagen de tijd om je bestelling te retourneren. Alle etiketten moeten nog aan de artikelen zitten en de artikelen moeten in perfecte staat zijn.

Stap 1. Stuur ons een mail met als onderwerp "Retour bestelling XXXX" naar info@isshoe.nl, met bijgevoegd de info over de producten die retour zullen komen. 

Stap 2. Stuur de producten retour via de door jou gekozen vervoerder, gebruik hiervoor dit adres:

Isshoe

Peppelweg 132a, 3053GT

Rotterdam, Nederland

(Je mag de producten natuurlijk ook altijd zelf naar onze winkel retour brengen)

Stap 3. Wanneer wij de producten onbeschadigd hebben ontvangen zullen we het geld retourneren via de door jou gekozen betaalmethode. 

LET OP. Bewaar altijd je verzendbewijs van de vervoerder van het pakketje (PostNL, DHL etc.), zo ben je altijd verzekerd wanneer de vervoerder jouw pakketje beschadigd bezorgd of het pakketje zoek raakt.

 

Pre-loader